zondag 3 juli 2011

Aan de rand van Nederland

Vandaag waren we wegens een familiefeest in het altijd pittoreske Ee, in het noordoosten van Friesland.
Nadat de festiviteiten waren afgelopen maakten we, alvorens weer naar het oosten af te reizen, nog even tijd oom een aantal stipjes van de uiterste noordkant van de lokale kaart te verwijderen, te beginnen met deze.
We hadden de betreffende hint goed in onze oren geknoopt, maar die bleek van weinig nut want ter plekke bleken er wel honderd potentiele verstopplaatsten te zijn...Toen we het eigenlijk al wilden opgeven vond gelukkig zoals gewoonlijk Carla de zeer listig verstopte koker. Een erg leuke plek voor een cache, zeker met mooi weer.
Toen we weer over de dam naar de auto terugliepen spraken we een Duits stel met baby dat we op weg naar de cache ook al hadden zien staan. Het bleken ook geocachers te zijn die op vakantie in het nabijgelegen park waren. Ze hadden, geheel volgens de Duitse Cachers Traditie, netjes gewacht tot wij klaar waren (na zeker 30 minuten!)

Zoeken aan het eind van de wereld.

Sluizen van Lauwersoog
 Nadat we nog een simpele oppakker in de buurt hadden gevonden reden we naar deze virtual.
Dat bleek een leuke rondwandeling te zijn langs een vogelspottershut met een mooi uitzicht over het zuidelijk deel van het Lauwersmeer.

Paradijs voor vogels.
 Na deze drie caches, die uiteraard weer meer tijd hadden gekost dan begroot, reden we via de Skieding, N381, A28, N36 weer naar huis.

2 opmerkingen:

 1. Zeker aan het einde van de wereld. Maar wel een mooi gebied. Leuk dat jullie de schat gevonden hebben. Maar met 1117 op de teller moet het ook wel lukken. Cache groet van team Mineraal.( Anna)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Even een vraagje van een totale vreemdeling...

  Ik wil graag geocaching.com statusbalk op mijn blog zetten maar op de één of andere manier lukt het me niet... Nu zie ik dat het u wel gelukt is! Kunt u mij laten weten hoe u dat gedaan heeft?
  BVD

  MVG Kikimeisje

  (www.geocachingbykikimeisje.blogspot.com of jp.kiki@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen