maandag 7 maart 2011

powertrail!

Gister hadden we besloten om weer met de ATB achterop de auto naar Deventer-Oost af te reizen om enerzijds Zuurtje's Powertrail (inclusief Bonus) verder af te fietsen, en anderzijds een zelfbedacht rondje oostelijk van Diepenveen te doen. Het was een stralende dag en ondanks dat we geen wekker hadden gezet waren we al om negen uur op pad ;-)
De Powertrail hadden we een paar weken geleden moeten afbreken wegens invallende duisternis en ook bleken er toen een drietal caches verkeerd gepubliceerd te zijn. Deze keer ging het bijzonder vlot; alles werd makkelijk gevonden. De laatste paar caches van de trail werden samen met een ander fietsend team gevonden en ook bij de bonus kwamen we elkaar weer tegen. Die bonus was trouwens zo ongeveer de grootste ammobox die we ooit hadden gezien!

bij #29

aan het eind van de trail
Na dit avontuur besluiten we nog een vantevoren uitgestippeld rondje van ca. 15km te fietsen, te beginnen in Diepenveen. De route bevat wat singles, reeds opgeloste mysteries en kleine multi's, waarvan deze nog de meeste tijd kost. Dat komt deels doordat we ons in de maling laten nemen door extra geplaatste verstorende aanwijzingen die er niet toe doen, en anderzijds doordat we weer eens een team tegenkomen en dus nogal wat tijd "verkletsten".  Maar de mooie omgeving maakte veel goed.

1 opmerking:

  1. Hallo team Berli. Zo te lezen hebben jullie genoten Van jullie fiets en cache tocht.
    Wij vonden het van de week toch nog wel erg koud.
    Fijn weekend .Groetjes Team Mineraal ( anna)

    BeantwoordenVerwijderen