zondag 6 februari 2011

Cachen op de fiets

Vandaag  deze serie gedaan op de mountainbike. We hadden een logische volgorde vastgesteld en onderweg pikten we nog wat losse caches her en der mee.
Gezien het terrein bleek de MTB een prima vervoermiddel. Gek genoeg kwamen we vrijwel niemand tegen, op een motorcrosser, een groep LAW wandelaars en een paar fietsers na. Geen cachers voor zover we weten, terwijl er blijkens de logjes vandaag toch zeker tien teams deze serie hebben gedaan.
Het blijkt een erg leuke serie te zijn, de caches zijn goed te vinden en de vragen (op 1 na) helder en duidelijk. De bonus is een grote pijp die volgens ons beter vertikaal ingegraven kan worden zodat de rip-kans minder wordt.
Nog een leuke verassing bij de parkeerplaats: de Klompjes, Catweazle en Woodshop hadden enkele bemoedigende woorden onder de ruitenwisser geplaatst ;-)
Er stond weliswaar een sterke wind maar het bleef gelukkig droog zodat we na een viertal uurtjes in totaal 19 caches bij konden schrijven. Niet gek, al zeggen we het zelf.

Na thuiskomst moest er eerst nog even een burostoel van het Zweedse woonwarenhuis voor onze oudste zoon inelkaar worden gezet. Daarna loggen, fotootjes erbij, koken en eten.
En nu BZV!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten